Directament

Voluntariat

Passa’t a l’acció social! Amb NEC podràs desenvolupar el teu voluntariat en taules informatives, en colònies felines urbanes, en un refugi per a gossos, gats i fures, en un refugi interespècie, de neteja i recuperació d’entorns naturals, de captació de socis, etc. Pensa que també pots formar part de la base d’auxili del programa Cubillar inscrivint-te a la nostra xarxa interna de cases d’acollida temporal i adopcions.

«Molta gent petita, en molts llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món».

EDUARDO GALEANO

Cases d’acollida

Pots formar part de la base d’auxili del programa Cubillar inscrivint-te a la nostra xarxa interna de cases d’acollida temporal i adopcions de Catalunya.

Activisme

«La forma més comuna en què les persones renuncien al seu poder és pensar que no en tenen».

ALICE WALKER

Passa’t a l’activisme! A les portes d’un col·lapse, necessitarem més que mai del vostre concurs i habilitats. Amb NEC podràs desenvolupar tasques d’activisme en els camps de la investigació, exploració, la recerca documental, d’enregistrament, d’acció política (NEC-TAC), d’acció legal, d’agitació i denúncia al carrer, d’agitació i denúncia en el medi natural (caça, pesca, desforestació, contaminació, etc), denúncia i documentació de casos de violència animal, destrucció ambiental, etc.

Món acadèmic

Realitza les pràctiques amb nosaltres. Cada any són més els i les estudiants que s’interessen per les organitzacions no governamentals (ONG), ja sigui com a persona voluntària, per a realitzar el pràcticum acadèmic durant un període de temps, o bé amb l’objectiu d’ocupar un lloc de treball indefinit. L’atracció que desperta NEC ha anat en augment perquè unim l’acció pel canvi social amb una forta responsabilitat i transparència com a OPD.

Món professional

Envia’ns el teu CV, treballa amb nosaltres.

Busquem persones compromeses i motivades per la nostra missió, que vulguin defensar els drets animals i mediambientals, treballant amb un equip de persones compromeses i professionals. Persones professionals i responsables, crítiques, amb talent, iniciativa i flexibilitat, que comparteixin la nostra metodologia com a organització. NEC publica regularment els llocs vacants en procés de selecció, indicant els requisits i la forma de fer arribar la teva candidatura en aquest mateix apartat.