Empreses

Per què cooperar amb NEC i no amb altres associacions sense ànim de lucre?

Nova Eucària és desenvolupament, una entitat que va molt més enllà de l’insuficient fet de demanar respecte o promoure valors relacionats amb els animals i la natura, és per això que la nostra missió i metodologia es tradueix en accions de transformació de realitats en tots els nivells i en tots els fronts. Som professionals, això vol dir que acomplim els drets animals i ambientals des dels òrgans i institucions de govern, des de l’administració pública, l’empresa privada, el tercer sector i efectuant treball de camp, gestionant de forma directa i presencial la protecció dels animals i el medi natural. 

seguir llegint...

Bé sabeu vosaltres, com a empresa i com a professionals, que sou actor i peça clau del progrés social i econòmic col·lectiu. Des de NEC, com a organització professional per al desenvolupament, referent en la lluita contra els efectes sobre Catalunya de l’escalfament global, sabem que gràcies a nosaltres podreu fer aportacions directes a la protecció i defensa del medi natural que ens envolta, que els vostres recursos es destinaran a fer realitat projectes que salven vides i ecosistemes, de cap manera de forma abstracta, sinó precisa i material, perquè en moments de crisi no s’hi valen façanes despreses de coherència, és més urgent que mai passar a l’acció per lluitar contra els efectes de la crisi climàtica que ens assetja. 20 anys d’experiència professional són garantia d’èxit, i el nostre treball i resultats són el crèdit que ens avalen. Sense la vostra empresa no serà possible el necessari canvi de paradigma que aturi la destrucció de l’únic escenari de vida del que disposem. 

Nosaltres no volem que us diferencieu de la resta d’empreses, volem que la resta d’empreses es sumin a la vostra diligència solidària i compromís amb els valors de la defensa dels drets animals i ambientals, volem que la vostra corporació sigui un far per a la resta d’empreses del nostre territori. Només amb la unitat d’acció de les empreses aconseguirem resultats perceptibles i la precipitació dels canvis legislatius necessaris.

Donacions solidàries

Donació ocasional

Si el vostre desig corporatiu és fer una aportació econòmica ocasional, podeu materialitzar-la en qualsevol lloc i moment. A partir de 50 euros podreu expressar la vostra solidaritat i compromís amb la defensa dels drets animals i mediambientals de Catalunya.

La vostra donació salva moltes vides. El planeta us necessita!

Es pot efectuar al següent número de compte: ES7501825400280202075184

  Donació mensual

  Si el vostre desig és fer una aportació econòmica mensual sense ser empresa associada amb NEC, a partir de 50 euros no només podràs expressar la teva solidaritat i compromís amb la defensa dels drets animals i mediambientals de Catalunya, sinó que ajudaràs a garantir l’estabilitat i continuïtat del nostre equip professional.

  Uniu-vos a Nova Eucària, ens ajudareu a salvar moltes vides i a defensar el medi natural de Catalunya, tot combatent l’amenaça de l’escalfament global!

  Responsabilitat Social i Corporativa (RSC), Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i Estandarització Internacional (ISO)

  Us ajudem a millorar la vostra Responsabilitat Social i Corporativa (RSC), assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) integrant-vos a projectes socials d’Estandardització Internacional (ISO) on els vostres professionals, la flora, la fauna i la sostenibilitat mediambiental són els protagonistes, tot demostrant el vostre compromís distintiu pel seu benestar i la seva protecció. Continueu llegint.

  Iniciatives de col·laboració

  La vostra empresa pot col·laborar amb Nova Eucària de diverses maneres. Per la via més directa podeu fer una aportació econòmica o bé participant en algunes iniciatives com ara:

  • La transferència de coneixements entre les nostres àrees d’I+D+I
  • La signatura de compromisos i aliances
  • La promoció d’activitats de voluntariat corporatiu

  Recolzant alguna de les nostres campanyes o bé algun dels nostres projectes.

  #EmpresesPelFutur

  #EmpresesPelFutur és la marca del distintiu de reconeixement social i institucional pel que una empresa pot ingressar a la Llista NEC de les empreses més compromeses amb la lluita contra l’escalfament global i, per tant, amb la defensa dels drets animals i mediambientals, on queda inclosa en un rànquing que qualifica a totes les societats del món corporatiu i empresarial en funció del capital aportat (sempre en relació equitativa al seu capital social, actius i a la seva facturació anual) i que, en conseqüència, fa possibles els projectes i programes de protecció animal i mediambiental proposats per Nova Eucària.