Proactivament

Fes-te soci/a

Per 49 euros mensuals podràs esdevenir soci/a de Nova Eucària, amb dret a participar de l’assemblea general anual, amb capacitat legal per a decidir sobre el rumb i les línies estratègiques i de futur de l’ONG. Ser soci/a de NEC té moltes avantatges, no només fiscals, sinó que es gaudeix de forts descomptes en tallers, cursos, en assessoria legal, en productes del racó dels detalls, a banda de la seguretat que proporciona saber que la teva aportació econòmica va destinada solidàriament a tots els fronts de lluita pel reconeixement dels drets animals i mediambientals de Catalunya. Sent un/a més de nosaltres també ajudaràs a garantir l’estabilitat i continuïtat de l’equip executiu de NEC i de tots els nostres projectes socials.

Coneixes els teus avantatges fiscals?

Com a persona física, la teva col·laboració et retorna diners! A banda d’ajudar als animals, el medi ambient i de participar en el progrés de la nostra societat, amb la teva aportació econòmica també gaudiràs de beneficis fiscals que et permetran deduir els teus donatius en la Declaració de la Renda o Impost de Societats.

Si et converteixes en soci/a, t’enviarem un certificat de donació amb les quantitats totals aportades durant l’any fiscal anterior per tal que el puguis incorporar en la teva declaració de la renda.

En cas de ser persona jurídica, amb la vostra empresa podreu deduir-vos de l’impost de Societats el 35% de l’aportació que hagueu fet a Nova Eucària.

Donatius

Donació ocasional

Si el teu desig és fer una aportació econòmica ocasional, pots materialitzar-la en qualsevol lloc i moment. A partir de 30 euros podràs expressar la teva solidaritat i compromís amb la defensa dels drets animals i mediambientals de Catalunya.

La teva donació salva moltes vides. 

Els animals només ens tenen a nosaltres, ajudeu-nos!

Es pot fer al següent número de compte: ES7501825400280202075184

Donació mensual

Si el teu desig és fer una aportació econòmica mensual sense ser soci/a de NEC, a partir de 19 euros no només podràs expressar la teva solidaritat i compromís amb la defensa dels drets animals i mediambientals de Catalunya, sinó que ajudaràs a garantir l’estabilitat i continuïtat del nostre equip.

Uneix-te a Nova Eucària, ens ajudaràs a salvar moltes vides i a defensar el medi natural de Catalunya.

Defensa la Terra, defensa la vida animal!

Es pot fer al següent número de compte: ES7501825400280202075184

 

Coneixes els teus avantatges fiscals?

Com a persona física, la teva col·laboració et retorna diners! A banda d’ajudar els animals, el medi ambient i de participar en el progrés de la nostra societat, amb la teva aportació econòmica també gaudiràs de beneficis fiscals que et permetran deduir els teus donatius en la Declaració de la Renda o Impost de Societats.

En cas de ser persona jurídica, amb la vostra empresa podreu deduir-vos de l’impost de Societats el 35% de l’aportació que hagueu fet a Nova Eucària.

Mi Grano de Arena

Migranodearena és la plataforma de crowdfunding social i solidari que permet implicar-se amb causes socials a través de la creació de reptes solidaris basats en el crowdfunding, és a dir, en el finançament col·lectiu. A Migranodearena van demostrar any rere any, que la suma de granets de sorra pot millorar la vida de moltes persones.

A través de Migranodearena es pot donar suport a ONG, entitats de tercer sector social, cooperatives i entitats sense ànim de lucre com fundacions o associacions.

El funcionament és el següent: una persona, grup de persones o empresa pren la iniciativa de crear un repte solidari a favor d’una ONG, es marca un objectiu de recaptació i el comparteix amb els seus familiars, amics i coneguts perquè aquests li donin suport. Encara que no s’arribi a l’objectiu de recaptació establert, els fons són transferits a les organitzacions beneficiàries.

Teaming

Teaming és una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. La filosofia de Teaming es basa en la idea de què només, amb 1€, no podem fer massa però si ens unim, podem aconseguir fer realitat grans projectes.

Finança una campanya

Busquem mecenes, persones filantropes com tu. El cost d’una campanya dirigida per NEC és d’uns 59.000 euros aproximadament. Contacta’ns i t’explicarem en què consisteix.

Finança un projecte, una investigació, una acció legal o bé una campanya.

Es pot fer al següent número de compte: ES7501825400280202075184

Cessions

Cedeix-nos una propietat. Si ens cedeixes un terreny, des de NEC podrem destinar-lo a la construcció de refugis d’animals i a diferents projectes mediambientals, tot depenent de la quantitat de m2 i del temps de cessió que desitgis efectuar. Si ens cedeixes un pis, una oficina, un local, una nau o bé una casa unifamiliar, des de NEC en farem un us infraestructural i corporatiu (seu, delegació, etc) des d’on podrem desenvolupar els nostres programes d’acció social.

Donacions materials

Fes una donació de projectors, ordinadors de sobretaula portàtils, impressores, ofimàtica en general i material d’oficina per a les nostres seus i delegacions.

Fes una donació de vídeo, de videovigilància, càmeres ocultes, teleobjectius i aparells d’espionatge per al nostre equip d’investigació pel treball de camp que realitzem.

Efectua un testament, herència o llegat solidari

Cada vegada són més les persones que decideixen perllongar el seu compromís solidari amb l’eradicació de la violència contra els animals, de la destrucció mediambiental, amb la promoció del desenvolupament, el progrés i la justícia social.

Fer testament és la forma d’assegurar-te que quan no estiguis entre nosaltres, els teus béns i el teu patrimoni, la teva herència, es distribuiran i es faran servir segons la teva voluntat; d’aquesta manera podràs:

 • Destinar a Nova Eucària béns mobles i immobles.
 • Efectuar un llegat d’estalvis per finançar un projecte, una investigació, una acció legal o bé una campanya de Nova Eucària.
 • Nomenar beneficiària a Nova Eucària en una assegurança de vida.
 • Últimes voluntats.
 • Incloure a Nova Eucària com a hereva universal. 
 • Incloure a Nova Eucària com a cohereva en la repartició dels béns.
El pis d’un/a particular es convertiria en...

Un pis tutelat per a víctimes de la violència domèstica, intrafamiliar (amb animals implicats) i de gènere amb el Programa Olympe©.

La casa d’un/a particular es convertiria en...

Un refugi i alberg de primera instància amb el Programa Croeso©, amb el que les persones amb risc d’exclusió social i situació de carrer que són tutors d’animals considerats domèstics, hi poguessin pernoctar.

Una masia o un magatzem rural es convertiria en...

Un Observatori Territorial, dotat de recursos i infraestructura analítica des d’on efectuar estudis i investigacions sobre l’estat de l’aire, l’aigua, el sòl, la terra, els paisatges i espais naturals, inclosos els aiguamolls i les platges i la seva diversitat biològica, fet que ens permetria ser testimonis de les vulneracions de les lleis de protecció animal i mediambiental i poder practicar l’acció legal sobre l’estat d’ecosistemes, dels boscos, les muntanyes i l’estat de preservació de la flora i la fauna de Catalunya.

Una nau industrial...

Permetria impulsar un laboratori d’I+D+I per a la investigació i la recerca tecnològica al servei dels animals, de la societat i la natura.

Els baixos d’un local comercial...

Podrien servir com a exemple de reconversió econòmica de la compra-venda d’animals considerats domèstics i exòtics, tot creant botigues de complements amb l’opció de poder adoptar els animals abandonats i residents als refugis i/o protectores.

Un terreny rústic serviria...

Per a la creació d’àrees naturals especialment protegides; un terreny urbanitzable s’utilitzaria per a la construcció de refugis emmarcats dins del Programa Cubillar©, el nostre model de gestió de la recollida, el rescat, l’acollida, l’atenció veterinària, l’aixopluc, la protecció, les cures, tractaments, l’adopció, la recuperació i el seguiment de gossos, fures i gats abandonats.

Un cotxe, una furgoneta o bé un petit camió podria servir per...

Efectuar recollides i rescats d’animals urbans, així com per dotar d’infraestructura mòbil el Programa Liberandum©, amb el que podríem practicar el salvament i rescat de qualsevol espècie animal atrapada/ferida enmig de catàstrofes naturals, l’evacuació, els primers auxilis veterinaris, subministrar-los aliment i refugi o l’aplicació de pal·liatius del dolor -o bé l’eutanàsia- per tal d’evitar sofriments innecessaris als animals.

Una motocicleta podria servir...

Com a vehicle especialitzat en treballs d’investigació en l’àmbit geogràfic on l’orografia es presenti escarpada i/o en demarcacions de mitja i alta muntanya amb les campanyes estructurals #PirineusVius, #BoscosVius i #RiusVius. 

Una embarcació podria servir per a...

Dotar d’infraestructura les nostres investigacions de les campanyes estructurals #MediterràniaViva i #RiusVius, fet que ens permetria ser testimonis de les vulneracions de les lleis de protecció animal i mediambiental i poder practicar l’acció legal sobre l’estat de contaminació de les aigües i de la flora i la fauna del nostre mar i dels nostres rius.

Un gruix d’estalvis...

Equiparien la infraestructura de les nostres campanyes i accions legals.

«Perquè on tens el tresor, hi tindràs el cor». Leví Mateu

Per a més informació, truqueu al 696.869.933. Des de la secretaria tècnica us atendran de dilluns a dijous d’11 a 14h (excepte festius laborals), o bé escriviu una comunicació a info@novaeucaria.cat

Signa les nostres peticions

Correbous

Abolició de la Ramaderia

GPP (estatal)

Compra-venda/Llei Refugis

Sanitat Pública dotada de recursos per fer front a les pandèmies

Granja micos Camarles

#EscalfamentGlobal

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

El responsable és NOVA EUCÀRIA SOCIETAT CATALANA D’ESTUDIS INTERSECCIONALS PER A L’ERADICACIÓ DE L’ESPECISME I LA DEFENSA DE LA NATURA (en endavant NEC), amb NIF G55716849.

Com hem obtingut les teves dades de caràcter personal?

Mitjançant les relacions prèvies que has mantingut amb NEC amb motiu de les relacions que mantens en l’actualitat amb l’ONG, bé per la teva condició de soci, per haver sigut donant, per haver participat en alguna de les nostres campanyes, per ser o per haver sigut voluntari, activista o col·laborador; o bé per haver sol·licitat que et remetem informació promocional sobre les nostres activitats, campanyes i iniciatives.

Per quin motiu podríem tractar les teves dades personals?

La base legitimadora per al tractament de les teues dades varia en funció del tipus de relació que tinguis amb NEC.

Quan el tractament de les teves dades està relacionat amb el manteniment de la relació amb NEC com a soci o sòcia, donant, activista, voluntari, col·laborador o altres classes de participació activa, el tractament n’està legitimat, ja que resulta necessari per complir amb les obligacions contractuals derivades d’aquesta relació, i en alguns casos per una obligació legal.

En relació a l’enviament d’informació promocional sobre activitats, campanyes o iniciatives de NEC, el tractament es pot basar bé en el nostre interès legítim per la relació que mantenim amb tu o bé pel teu consentiment exprés.

*Sempre podràs oposar-te a rebre les comunicacions promocionals enviant un correu electrònic a l’adreça info@novaeucaria.cat

Quines dades personals tractem?

Segons la naturalesa de la nostra relació amb tu, tractarem més o menys quantitat de dades, sent aquestes les que ens has facilitat i autoritzat a usar per ser necessàries, adequades i pertinents en tot cas, d’acord amb la finalitat perseguida.

En cas de la imatge pròpia sol·licitarem el teu consentiment exprés per a l’ús de la teva imatge, no obstant això, has de saber que si participes de forma voluntària d’un esdeveniment o activitat que són gravats o fotografiats per promocionar la nostra tasca a les nostres XXSS i en aquesta web, no ens és possible sol·licitar el consentiment a tots els assistents, per la qual cosa en cas de no voler aparèixer en el nostre contingut audiovisual, et demanem per favor que ens ho comuniquis directament.

Si has visualitzat una imatge on apareix la teva persona, i no hi vols continuar apareixent, posa’t en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu info@novaeucaria.cat.

A més, quan navegues per la nostra web podem tractar la teva IP, el sistema operatiu o navegador que uses i, fins i tot, la duració de la teva visita, però sempre de manera anònima, amb la finalitat de realitzar anàlisis i millores a la web.

Menors d’edat

Si ets menor de 18 anys abans de lliurar-nos cap dada i poder col·laborar amb nosaltres, hauràs de presentar per escrit-signat el consentiment del teu tutor legal a info@novaeucaria.cat

Quins són els teus drets?

Pots exercir els teus drets d’accés, de rectificació, de supressió i portabilitat, de limitació i d’oposició al tractament, a través de l’adreça electrònica indicada.

Difon-nos

 • Pots seguir-nos a les xarxes socials i compartir els nostres continguts amb la teva comunitat digital.
 • Pots compartir les publicacions que trobaràs a l’apartat de notícies de la nostra web. 
 • Pots unir-te al grup de xat telefònic de whatsapp o telegram i recomanar-lo a la teva família i amistats.
 • Pots difondre les nostres campanyes abolicionistes.
 • Pots signar i compartir les nostres peticions.
 • Pots recomanar-nos com a grup d’experts a l’Ajuntament del teu municipi.
 • Pots recomanar-nos com a grup d’experts a l’empresa on treballes.
 • Pots recomanar-nos com a grup d’experts a l’escola dels teus fills, al teu institut i a la teva universitat.