Assessoria, assistència tècnica i solucions executives

Fruit de més de 20 anys d’experiència, us oferim un servei d’assessorament integral i solucions executives amb la finalitat d’ajudar a les administracions de tot nivell de govern en l’àmbit de la protecció i dret animal i ambiental, de forma totalment personalitzada, professional i confidencial. 

L’Equip de NEC, coneixedor del funcionament i les dinàmiques que es donen en una administració pública, és l’encarregat d’assessorar sobre les normatives, les reglamentacions vigents, sobre com aplicar-les i les actuacions corresponents davant de possibles vulneracions a la llei.

Com a resposta a aquest assessorament, impulsem la creació/modificació d’ordenances i reglaments per poder desenvolupar les lleis efectives.

Aquests són alguns dels serveis d’assessoria especialment dissenyats per a tots els agents polítics i tècnics dels equips de govern de les diferents administracions, posant al vostre servei la nostra dedicació, experiència i garantia de confidencialitat:

▪️ Assessoria política general.

▪️ Assessoria política de suport a l’equip tècnic o al càrrec electe.

▪️ Solucionem problemes i crisis immediates.

▪️ Oferim assistència tècnica.

Tanmateix oferim assessoria personalitzada de comunicació política (Spin Doctor) destinada a formacions polítiques:

▪️ Disseny de la ponència política en matèria de dret animal i ambiental, en acord amb els fonaments dels principis ideològics de la vostra organització.

▪️ Configuració de programes electorals en tots els nivells de govern.

▪️ Desenvolupem polítiques específiques i el disseny de programes, així com actes socials i campanyes electorals.

Per a més informació, truqueu al 696.869.933. Horari d’atenció de dilluns a dijous d’11 a 14h (excepte festius laborals), o bé escriviu-nos una comunicació a desenvolupament@novaeucaria.cat

Aquesta línia telefònica és exclusiva per a professionals de l’administració pública i del sector empresarial, pel que no s’hi atenen les consultes de particulars ni del tercer sector, que es dirigiran a formular-les a l’adreça info@novaeucaria.cat

D’acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades, li informem que la conversa serà gravada, formant part d’un tractament de dades personals per motius de qualitat i per poder atendre millor les seves necessitats, no cedint-se a cap altra organització diferent de la responsable del tractament que n’és Nova Eucària.