Estratègia politicosocial

La nostra àrea d’I+D+I impulsa la investigació i la recerca tecnològica al servei dels animals, de la societat i la natura.

El nostre compromís amb el medi natural i els animals incorpora la vessant tecnològica com a forma de fer avançar el reconeixement social del seu dret.

Des de NEC, entenem que la ciència i la tecnologia són unes grans àrees aliades de l’abolicionisme per ajudar a fer desaparèixer la cosificació que sofreixen els animals utilitzats com a eina, aliment, vestit o bé com a andròmina experimental.

Som la primera ONG que compta amb una àrea tecnològica pròpia, conscient que desenvolupar programes implica recerca permanent, base metodològica per poder oferir projectes de protecció animal i ambiental capdavanters a les administracions i les empreses.

La seu de la nostra delegació metropolitana es troba en ple Parc Tecnològic del Vallès, fet que promou la generació de sinergies entre empreses i institucions gràcies a la proximitat amb les fonts del coneixement, impulsant així nous projectes socials amb contingut tecnològic. És en determinats Programes per al Desenvolupament que ja apliquem les tecnologies de la nostra factura.

Actualment NEC compta amb la col·laboració d’enginyers i arquitectes de programari que desenvolupen solucions avançades en mitjans immersius, interactius i d’avantguarda.