Escalfament global, crisi local

Els efectes i repercusions de l’escalfament global ens adverteixen que vivim en un escenari de degradació ambiental severa, i és des dels nostres pobles i ciutats que ens estem dirigint vertiginosament cap al col.lapse de les estructures de la civilització, una crisi sense precedents històrics.

En aquest sentit, el vostre municipi està preparat per a:

▪️ Combatre freqüents estats d’alarma, morts i confinament per pandèmies com el coronavirus?

▪️ Revertir una esglaonada mort dels ja fràgils ecosistemes i de la biodiversitat?

▪️ Fer front a tempestes, pluges i llevantades ferotges i la desaparició de les platges a mercè de l’erosió dels temporals?

▪️ Detenir l’augment de la mortalitat humana i no-humana per onades de calor, grans incendis forestals, l’avenç de la desertització i la contaminació atmosfèrica?

▪️ Abastir-se d’aigua potable, sabent que més del 50% dels aqüífers i aigües subterrànies estan greument contaminades per purins?

Des de NEC sabem que cap administració de govern està desenvolupant les polítiques necessàries per fer front a la crisi climàtica, però us hi volem ajudar com a necessaris aliats, és per això que us oferim formar part d’#AjuntamentsPelFutur, la marca institucional i social més potent de Catalunya, una iniciativa permanent que us situa en una sana i avantatjosa competició per ser el municipi que més respecta els drets animals, ambientals i que combat l’escalfament global amb mesures i accions de govern concrets, com per exemple a través de l’impuls dels nostres programes integrals.