Escalfament global, crisi corporativa

Els efectes i repercusions de l’escalfament global ens adverteixen que vivim en un escenari de degradació ambiental severa, i és també des del món empresarial que ens estem dirigint vertiginosament cap al col.lapse de les estructures de la civilització, una crisi sense precedents històrics.

Fa temps que les empreses són conscients que necessiten anar més enllà dels beneficis econòmics per frenar la tragèdia climàtica, i que mitigar les conseqüències catastròfiques de l’escalfament global dependrà de la velocitat en què les empreses adoptin pràctiques sostenibles. Els directius responsables assumeixen responsabilitats que van més enllà de la gestió empresarial i es comprometen a dur a terme accions sostenibles perquè saben que és la seva responsabilitat cap al món.

Des de NEC advoquem per acompanyar l’acció empresarial com a motor per fer front als reptes més apressants del canvi climàtic.

Des de NEC us volem ajudar a desenvolupar les polítiques necessàries per fer front a la crisi climàtica, però ho volem fer com a necessaris aliats, és per això que us oferim formar part d’#EmpresesPelFutur, la marca institucional i social més potent de Catalunya, una iniciativa permanent que us situa en una sana i avantatjosa competició per ser l’ens corporatiu que més respecta els drets ambientals i que combat l’escalfament global amb mesures i accions empresarials concretes, com per exemple a través de l’impuls econòmic de projectes concrets, campanyes, o mitjançant la contractació dels nostres programes integrals o RSC-ODS-ISO.