Notícies

Se li han decomissat 7 gossos sense registrar que tenia lligats amb cadenes a la intempèrie, en vies d’inanició i plens de paràsits i ferides. 

Textualment, segons informa el Canal de les Terres de l’Ebre, “els fets van ocórrer a principis del mes d’agost, quan els agents van localitzar una finca al terme municipal de l’Ampolla, on es trobaven set gossos de caça lligats amb cadenes, alimentació i aigua insuficient i mancant elements de protecció davant inclemències meteorològiques, tampoc figuraven registrats en cap base, el seu estat era amb molts paràsits i alguns amb ferides en el cos.

Un cop localitzat el propietari, se li va oferir la possibilitat de cessió dels mateixos a alguna protectora per a procurar-los acolliment o adopció, i davant la desposta negativa de l’investigat, els agents van realitzar una vigilància exhaustiva de la situació dels animals.

Davant la inacció del propietari dels animals, la Guàrdia civil va procedir a la presa de declaració amb qualitat d’investigat per un presumpte delicte de maltractament animal, i quedant els gossos en les instal·lacions de l’entitat col·laboradora SERPROANIMAL a la disposició de l’autoritat judicial.”