Política de Privacitat.

Responsable del tractament: 

Nova Eucària

 NIF G55716849

C/ Beat Gran, 21, 43330, Riudoms.  

info@novaeucaria.cat

 

FINALITATS DEL TRACTAMENT

– Emmagatzemar les dades derivades de les consultories.

-Atendre les sol·licituds o qualsevol tipus de petició o consulta que se’ns requereixi a través de qualsevol de les formes de contacte que posem a la teva disposició. Remetre’t informació o documentació que ens demanis. En tot cas, les finalitats seran les relacionades amb el mitjà de comunicació utilitzat i la sol·licitud realitzada.

– Gestionar les comandes que facis a la botiga “El racó dels detalls”

-Enviar-te informació  relacionada amb la nostra activitat sempre que tu vulguis i fins que tu vulguis.

-Per donar compliment a les obligacions legals que ens afecten.

-Per gestionar si escau la subscripció a newsletter, bloc, etc.

-En el cas de Currículums rebuts per procedir a la selecció de candidats per cobrir llocs de treball. La conseqüència de l’obtenció de les dades personals comunicades serà la participació en els processos de selecció per cobrir llocs de treball.

 

XARXES SOCIALS

Podem utilitzar les xarxes socials com a mitjà de comunicació i promoció de les nostres activitats i serveis. En cap cas utilitzarem les dades per a finalitats no permeses. 

 

Terminis o criteris de conservació de les dades

Les dades proporcionades seran conservades durant el temps necessari per al compliment de les finalitats per a la qual es van recollir, o mentre no se’n sol·liciti la supressió per part de l’interessat i durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals i es mantingui la relació subscrita.

 

En el cas de Currículums rebuts aquests seran guardats per a futurs processos de selecció de llocs que s’ajustin al perfil professional del candidat/ta, llevat que es manifesti el seu desig que les seves dades no siguin conservades per a aquesta darrera finalitat, i en aquest cas es procedirà a eliminar-los d’acord amb la vostra sol·licitud.

 

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

Fem servir les teves dades de conformitat amb la normativa de protecció de dades espanyola i europea i d’acord amb les bases jurídiques següents: 

  • Ens has manifestat el teu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal. Aquest consentiment es pot retirar en qualsevol moment.
  • El tractament de les teves dades és necessari per complir una obligació legal.
  • El tractament de les teves dades és necessari per a la prestació d’un servei contractat.
  • El tractament de les teves dades és degut a un interès legítim sempre que no prevalguin els drets o les llibertats del titular de les dades.

 

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITATS 

T’informem del caràcter voluntari en la recollida de les teves dades i que la teva no resposta no comporta cap conseqüència negativa, excepte les dades considerades com a imprescindibles (per exemple, mitjançant un asterisc als formularis d’alta, de clients/es, contacte o sol·licitud de subscripció a newsletters) sense els quals no podrem donar-te el servei o la informació sol·licitada. Mentre no manifestis el contrari entenc que prestes el teu consentiment al tractament dels mateixos i que estan actualitzats.

 

Amb la finalitat de poder oferir-te el millor servei, necessitem que les dades proporcionades s’ajustin a la realitat i estiguin actualitzades. Si ets menor d’edat, caldrà l’autorització prèvia dels teus pares o representants legals per poder fer el tractament de les dades personals.

 

Comunicació de les dades

No estan previstes cessions excepte obligacions legals o necessàries per a la prestació del servei i/o productes sol·licitats.

 

SEGURETAT 

Les dades personals que ens proporciones de les que ets titular, persona autoritzada o representant legal són incorporades a la nostra base de dades de gestió. En el moment de registrar aquestes dades, em fem responsables, i en conseqüència, apliquem tots els mitjans al nostre abast per tractar-los amb la màxima confidencialitat, de forma lícita, lleial, transparent, adequada i limitada, establint les mesures necessàries per evitar-ne la pèrdua, mal ús, alteració o accés no autoritzat.

 

DRETS DELS TITULARS DE LES DADES OBJECTE DE TRACTAMENT

En tot moment pots sol·licitar de manera gratuïta, confirmació sobre si aquesta ONG està tractant dades personals que els concerneixen o no.

Pots accedir a les teves dades personals, pots sol·licitar la rectificació de dades inexactes o incompletes i sol·licitar la seva supressió quan aquestes, entre altres motius, ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits, també pots sol·licitar la seva portabilitat, pots sol·licitar la limitació al tractament d’aquestes, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, et podràs oposar al tractament de les teves dades. Aquesta ONG deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos o l’exercici de possibles reclamacions. També podràs impugnar decisions individuals automatitzades si escau. Per fer l’exercici dels teus drets, pots enviar una carta a l’adreça de contacte que figura al lloc web, adjuntant fotocòpia del teu DNI o document identificatiu vàlid i detalls de la sol·licitud del dret que desitges exercir.

Pots sol·licitar més informació o fer una reclamació, si consideres que els teus drets no han estat atesos degudament davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (aepd.es). També pots retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que es vegi afectada la licitud del tractament previ a la seva retirada.