SOCEI

El nostre objectiu és situar la defensa dels drets animals i ambientals en el lloc preeminent que li pertoca dins la comunitat universal del coneixement.

PRESENTACIÓ

La Societat Catalana d’Estudis Interseccionals (SoCEI) és el grup d’estudis d’investigació, assaig i recerca per a la producció acadèmica de NEC. Aquest grup de treball està format per professionals que col·laboren en projectes específics orientats a les necessitats de recerca i transferència de cada moment, amb l’ambiciós objectiu marcat d’esdevenir un Institut Universitari de Recerca al servei de la protecció i la defensa animal i ambiental de Catalunya. El nostre Atelier és l’estructura encarregada de traslladar l’elaboració dels coneixements transformats en continguts, impartits sota la coordinació de professionals de l’ensenyament.

La interseccionalitat

Totes les opressions són baules de la mateixa cadena, però des de NEC sempre hem sostingut que l’especisme és la discriminació original des de la qual van sorgir la resta d’abusos de poder i dominació entre humans. La interseccionalitat que defensem es centra en l’opressió especista, pel que aboquem la producció acadèmica a la recerca de contingut objectiu que permeti demostrar aquesta tesi.

Publicacions científiques i divulgatives

Amb l’objectiu de difondre les investigacions d’una forma accessible a la ciutadania en general, aportem els assajos i els articles científics de la nostra factura.

Investigació

Aportem coneixements científics des dels processos d’observació, reflexió, control i medició, sempre amb l’objectiu d’abocar dades, lleis i relacions interseccionals al servei de la causa de l’alliberament animal i de la Terra.

Monografies

Aportem documentació escrita sobre un tema específic i concret en relació a les diferents manifestacions de l’especisme i l’antropocentrisme que mantenim amb la natura, recollint la informació de totes les fonts possibles en un reportatge.

Sondatges i informes

Les enquestes i sondatges ens ofereixen un instrument per descriure i mesurar els estats d’opinió existents en la societat, en un moment determinat i sobre els diversos temes que volem presentar al servei de la protecció i la defensa animal i ambiental universal.

Conferències, cursos i escola de formació de l’Atelier

L’Atelier és l’estructura encarregada d’impartir, sota la coordinació de professionals de l’ensenyament, els cursos sobre dret animal i ambiental, gestió pública de protecció animal, gestió tècnica de projectes, etc. Les nostres disciplines professionals es poden cursar presencialment als nostres centres col·laboradors de Barcelona, Sant Quirze del Vallès, Girona, Manresa, Tarragona i Lleida, així com també en format online, de caire personalitzat i a través de conferència-web. 

Tanmateix, l’Atelier organitza conferències, xerrades, ponències i col·loquis a petició d’universitats, empreses, administracions públiques i del tercer sector.

Inclou l’ensenyament i la informació a mitjana i gran escala, des de tallers pedagògics i educatius.

Els principals destinataris són: 

  • Les persones amb inquietuds pels animals no-humans i la natura, preocupades per l’escalfament global, les pandèmies i altres conseqüències de la devastació de la biosfera, que volen obtenir recursos per poder desenvolupar de forma eficient el seu voluntariat o bé el seu activisme.
  • Les persones que volen esdevenir professionals en l’àmbit de la protecció animal i ambiental, i que volen accedir a un lloc de feina remunerat dedicat a poder desenvolupar els programes i projectes de NEC.

Fes-te’n membre

Per 49 euros mensuals podràs esdevenir membre de la SOCEI a la vegada que també n’esdevindrás de Nova Eucària, amb dret a participar de l’assemblea general anual, amb capacitat legal per a decidir sobre el rumb i les línies estratègiques i de futur de l’organització. Ser membre de la SOCEI i soci/a de NEC té moltes avantatges, no només fiscals, sinó que es gaudeix de forts descomptes en tallers, cursos, en assessoria legal, en productes del racó dels detalls, a banda de la seguretat que proporciona saber que la teva aportació econòmica va destinada solidàriament a tots els fronts de lluita pel reconeixement dels drets animals i ambientals de Catalunya. Sent un/a més de nosaltres també ajudaràs a garantir l’estabilitat i continuïtat de l’equip executiu de NEC i de tots els nostres projectes socials.

 

Treballa amb nosaltres

Professionalitat, aquesta és la màxima que cerquem.

No tothom té la sort de poder treballar del que li agrada. A NEC et donem l’oportunitat de professionalitzar el teu compromís per la defensa dels drets animals i ambientals. 

Abans de poder gaudir de totes les avantatges socials i laborals que oferim, necessitem que ens demostris que desitges ser un professional del sector, doncs gestionar de forma directa la vida, benestar i protecció dels animals no-humans és una responsabilitat enorme, un compromís i una dedicació exclusiva, i volem estar convençuts per poder assegurar que els animals i la natura cauen en bones mans. 

És per tot això que per poder formar part del nostre equip, hauràs d’obtenir el certificat que t’acreditarà com a agent de protecció animal i ambiental.

Realitza les pràctiques amb nosaltres

Cada any són més els estudiants que s’interessen per les organitzacions no governamentals (ONG), ja sigui com a persona voluntària, per a realitzar el pràcticum acadèmic durant un període de temps, o bé amb l’objectiu d’ocupar un lloc de treball indefinit. L’atracció que desperta NEC ha anat en augment perquè unim l’acció pel canvi social amb una forta responsabilitat i transparència com a organització.